Egészségügyi Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek!

A www.vitamins4life.hu weboldalon forgalmazott vitaminok, étrend-kiegészítők, spray-k és más készítmények nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők táplálkozásának kiegészítésére.

A vitaminok, étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, az egészséges életmódot, a kezelőorvost, és a megfelelő kezelést.

A termékek nem gyógyítanak betegségeket. Betegség esetén haladéktalanul forduljon orvoshoz. A termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát a lehetséges kockázatokról, mellékhatásokról, és olvassa el a felhasználási útmutatót.

Ha bármely összetevővel szemben túlérzékenységet tapasztal, hagyja abba a termék szedését, és forduljon a jelentkező tünetekkel szakorvoshoz.

A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatás célját szolgálják, nem utalnak a termékkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására.

A termékek hatását klinikai vizsgálatok nem igazolják, azok legfeljebb gyártói ajánlások, vagy fogyasztói visszajelzések. A termékek hatása egyéntől függően változhat (Pl. stressz, fokozott fizikai igénybevétel, gyógyszerek szedése). Ezért ajánlott a szakemberrel történő konzultáció és a körültekintő fogyasztás. Potencianövelő étrend kiegészítőinket nem ajánljuk szív – és érrendszeri betegségekben szenvedőknek, valamint magas vérnyomásban szenvedőknek.

Adagolás: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Tárolás: száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó! Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig. Áruházunkban csak 18 éven felüliek vásárolhatnak.

Tárolás: Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, napfénytől és melegtől elzárt helyen tartsuk. Fogyasztása előtt olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót.

Termék a kosárba helyezve!
0 termék - Ft